Land-Lady, Wie ben ik?

Een ondernemende, sprankelende, sportieve vrouw die optimistisch in het leven staat en de dingen met een open mind tegemoet treedt. Mijn brede scala aan levenservaring dient als goede basis voor mijn dienstverlening. Ik werk graag met en voor mensen, heb interesse in de ander en bied met veel plezier zorg aan mens en dier. Ik ben geboren (1953) en opgegroeid in Bloemendaal en heb daar tot en met mijn studietijd gewoond. Ik volbracht mijn studie voor onderwijzeres in het kleuter-en basisonderwijs en stond enkele jaren voor de klas.Met de komst van mijn drie kinderen besloot ik fulltime moeder te worden.

Nanna M.M. Roosdorp

Met mijn huidige partner werd ik zelfstandig ondernemer en zette ik een goed lopend verhuurbureau op voor recreatiebungalows, in de regio Friesland/Drenthe.
Ook bemiddelden wij vakantiewoningen voor derden. Vanwege onze voorliefde voor paarden, ontstond het concept bungalow en pony en organiseerden wij ruiterkampen. Dit waren drukke intensieve jaren, die volop in het teken stonden van organiseren, gastvrijheid, ontvangen van gasten, begeleiden van kinderen, administratie en ook onderhoud en cleaning van de woningen.
Na beëindiging van ons bedrijf besloten we om met onze camper te gaan reizen. Scandinavië werd onze favoriete bestemming. Weer terug in Nederland viel het mij op dat er steeds minder tijd is voor elkaar, zeker in gevallen van ouderdom of als iemand gebreken krijgt.
Vooral tijd en persoonlijke aandacht schieten er behoorlijk bij in.
Zo werd mijn idee geboren om dat stukje liefde en aandacht zelf te gaan invullen.
 

Wilt u meer informatie? 'klik' dan hier

Copyright © 2014. All Rights Reserved.